24 декември 2009

"Събудете се българи"



Това е  култовото заглавие на един  "буден"  блог  с автор Мирослав Джоканов. Самото заглавие на блога говори красноречиво за необходимостта  от събуждане на българското общество. Особена тревога буди посланието на автора,  след приетите поправки в закона за електронни съобщения (ЗЕС). И вижте парадокса, съвсем наскоро ББ се обяви за референдум по отношение на новините на турски език, въпрос, който със своята несъстоятелност  не подлежи на коментар.  А по този тъй важен въпрос, какъвто е нарушаването на свободата  в  комуникациите  на цял един  народ, тихомълком и предпразнично се гласуваха  милиционерски изменения, които няма да издържат, ако бъдат атакувани в Европейския съд.  Този буден младеж  е  автор и на  актуална  петиция , която  /по мое скромно мнение/ трябва да бъде подписана от всеки нормално  мислещ  българин.  Но по-добре прочетете самия материал  в блога на Джоканов.



4 коментара:

september-silvia каза...

младежа ми е познат от участието му в Сървайвър,има буден ум и разлино мислене.На теб Ванка,честита Коледа и весели празници!

Ivan Hristov каза...

Силви, Благодаря за коментара и пожеланията! Честита коледа и на теб и цялото ти семейство! Здраве, късмет и берекет!

Zvetanka Shahanska каза...

Честита Коледа и Весела Нова Година. Поздрави за блога, много ми хареса :)) като съдържание и дизайн. И аз имам блог от две седмици - http://mi6el.blogspot.com/, когато имаш време намини, може да ти хареса:) Усмихната вечер :)))

Ivan Hristov каза...

@Zvetanka Shahanska, Благодаря за пожеланията! Нека да ти е честита и на теб и цялото ти семейство Коледата и весели новогодишни празници!

Адвентната българска мреж@Блог класация