05 април 2011

Тайното за(г)робване на България



"Докато умните се наумуват - лудите се налудуват"
Днес шефа на НЕК Красимир Първанов  тайно е подписал споразумението с "Атомстройекспорт" за строежа на АЕЦ "Белене", съобщава Агенция КРОСС под безобидното заглавие: Трайчо Трайков уволни шефа на НЕК.
Първанов не  бил упълномощен да подписва това споразумение, но го е направил на своя глава. (Да вярваме  ли?)  Това означава ли, че подписа  няма сътветната юридическа сила или се лъжа?!...Къде си Боко?...  Това ли беше твоето тайно оръжие - На всяка цена АЕЦ "Белене"?
Загробихте хубавата ни държавица,  заробихте бедния ни  народец - Боко!!! Да вярваме ли, че шефа на НЕК току така, на своя глава,  е подписал, за което само е уволнен. Ами милионите, които е получил му стигат, няма да му трябва да работи до края на жалкия си животец. Да му мислим ние - останалите и нашите деца и внуци, ако оцелеем при тази бомба която ще се монтира в Белене. 
Жалки алчни същества воглаве с премиера Боко - рапона!



 
Вижте цялото съдържание >>>

2 коментара:

Анонимен каза...

Харесах коментара Ви,не съм фен на правителството,но това "проклети да сте" беше излишно.Все пак сме интелигентни хора нали...

Иван Христов каза...

@Aнонимен, въпреки, че не отговарям на анонимни коментари, на Вас ще отговоря така: Да, напълно сте прав(а), не е в мой стил, нито е по християнски. В библията пише "Благославяйте ония, които ви гонят, благославяйте, и не кълнете." Римл.12:14
Аз зная, че с моето проклятие няма да постигна нищо, но има Господ. По-скоро, ако можех бих ги осъдил на затвор тези изроди алчни. За сетен път се убеждавам, че моето място не е в България. Добре, че имаше едно свястно правителство, това на Костов, което даде тласък за ЕС и НАТО, благодарение на което успях да се махна от руската губерния наречена България.
Когато някой те принуди да емигрираш от родината, няма да ти е много лесно да бъдеш етичен с него. Така, за съжаление стоят нещата! От много етика - стигнахме до тук!
И ако ти се иска пак да бъдеш анонимен, по-добре коментирай на и-мейла ми, заставайки зад името си, без да се криеш.
Бъди здрав(а)!

Адвентната българска мреж@Блог класация