05 февруари 2013

БУДА

Никога не съм се съмнявал в престъпното минало на "миличкия" ни премиер. Ако се поразровите в блога  ще намерите доказателства за това  още преди изборите. Смятах Борисов за малко по-умен, но явно съм се излъгал или може би е невъзможно да бъде умен поради факта, че е нагазил толкова дълбоко в батака, че всяка проява на "умност"  би му коствала живота.
Така е, прави ли се човек на много умен винаги изглупява.

Не мисли себе си за мъдър; Бой се от Господа, и отклонявай се от зло;
                                                                          Притчи 3:7
Правя този пост най-вече заради мои определени читатели на блога, които ме обвиняваха, че мразя Бойко  и не можех да ги убедя, че премиера ни е мафиот.

Не го мразя човека, но и не го обичам. Не съм толкова заслепен, че да не виждам истината.
Тъй като медиите в България не дават гласност на събитията от първостепенно значение, с много малки изключения, препоръчвам на тези мои приятели да изгледат ей това предаване на телевизия СКАТ с водещ Велизар Енчев: 
http://www.skat.bg/products.php?type=10&genre=6138 и след това да се замислят.



2 коментара:

slavuncho каза...

Казваш защо си написал този пост.
Аз ще споделя защо не написах нищо по въпроса. Всъщност, Слатински го каза много добре в предаването на Енчев и в кратце: На кой му пука?!
Ние си пишем, хората си гласуват; кучетата си лаят... Ще дойде поредния спасител или неговата любовница, както шаржира Босия, и така нататък, и така нататък...
Все пак, малко завиждам на хората, които вярват, че нещо може да се промени...

Иван Христов каза...

Здравей, Слави,
благодаря ти, че намина от тук! Да, прав си, но ако се замислим, ще установим, че именно такава е целта на българските управници, да се изморим и да ги оставим да си развяват байрака така както им е угодно. Е, няма да стане!!! Оставим ли нещата - тогава хептен умира всичко. А някой беше казал, че докато диша се надява. Не трябва да им създаваме такъв конфорт, поне не и с наша помощ!
Бъди здрав!

Адвентната българска мреж@Блог класация