15 май 2013

Иван Костов

Превъзходен икономист ръководител на Държава, но лош партиен организатор. Това е бедата на демокрацията в България. Оказа се, че избори печели не този, който може да управлява държавата, а тези, които могат да управляват партиите и да се възползват от машинации по време на избори. Затова България е на този хал. Иван Костов има последователи, не защото е добър партиен организатор, а защото е превъзходен държавен ръководител. Това са две съвсем различни понятия и бедата на сините е, че не можаха да направят тази разлика.
 Трябваше друг да управлява Партията, а Костов да бъде използван като специалист за след  изборите.
Ако сините се обединят, в никакъв случай не  бива да забравят Иван Костов от който могат да се възползват като консултант.
 Нищо не е загубено, трябва да се вслушаме в предложението на Мартин Димитров за създаване на нова дясна партия, защото се задават  нови избори.

2 коментара:

Maria Pepeldjiyska каза...

Вместо коментар-
http://www.dnevnik.bg/analizi/2013/05/20/2064180_elegiia_za_ivan_kostov/
Поздрави!

записвания за Бодрум каза...

Странно е да четеш за един толкова добър ръководител, определено Иван Костов има много привърженици,които го подкрепят и държат на него защото е както изключителен , партиен организатор, то така и превъзходен държавен ръководител. Дори и след толкова много години от влизането му в политиката,той продължава да държи доверието на голяма част от хората.Имал е уникален живот, и никак не е скучал, пътувал е по много места и е видял какво ли не от политическият живот, дори е били и вербуван на скоро разбрах преди доста години.Явно и други държави са оценили, що за качествен човек, на който може да се вярва и разчита, а сега трудно се намират такива.

Адвентната българска мреж@Блог класация