03 март 2017

АКО МИНЕ 
   
  Но... не мина!
Няма изненада!
ХУБАВАТА ЕЛЕНА няма нищо общо с ХУБОСТНИЦАТА ЕЛЕНА (Поптодорова)- жената, която пробва не за първи път номера на сервитьора "АКО МИНЕ".
Казвам не за първи път, защото в зората на подарената ни от комунистите "Демокрация", същата другарка е пробвала номера на келнера "АКО МИНЕ" и в Америка.

Ето ТУК  може да се прочете следната информация: "Бившата преводачка на ЦК на БКП, депутатка-комунист в няколко народни събрания, дипломат и посланик на България в САЩ, вечно лигаво усмихнатата Елена Поптодорова бе задържана и тикната в ареста от полската гранична полиция, защото я хванали да прибира козметика от … безмитен магазин  във Варшава. Стойността на парфюмите, грима и лака за нокти на Ленчето била около 400 долара/в безмитен магазин!!!/. И понеже поляците са горд и безкомпромисен народ това ни го съобщи официално лице – комисар Роберт Вандович от летищната полиция във Варшава. Прибрали нашето Ленче в ареста да се любуват поляците на българска комунистка. Аз пък си спомням нещо от далечната  1991 год. Депутати сме във Великото народно събрание. Заминава делегация от депутати на България в САЩ. В голям магазин е задържана българка за кражба на дрехи и козметика. Оказва се, че това е Елена Поптодорова – част от делегацията. Настава голям скандал, но случаят в българските медии е претупан набързо с обяснението, че е станало случайно, едва ли не – грешка. По този повод колегата Петър Марков/станал свидетел на резила в САЩ/ после казваше: „Не на мен. От стара курва гердан нося…” Всеки изпада в типични за него ситуации."
където нашата героиня доказва, че  има навика да пробва бдителността на охраната в магазини с дрехи и скъпа козметика просто ей така, от "разсеяност" и АКО МИНЕ.
  А  за тези които не знаят "номера" на келнера ще го разкажа накратко:
Клиент в ресторанта пожелава да си плати. Пристига сервитьора и усмихнат подава  сметката.
На клиента се сторило, че има завишение и започнал да чете на глас:
50гр троянска сливова - 3лв
Шопска салата              -2,50лв
Шкембе чорба              -2лв
Хляб 2 филийки           -0,20лв
Мешана скара               - 7лв
Бутилка вино                -  6лв
Ако мине                       -5лв,
тогава се обадил сервитьора и казал:
 " Е НЕ МИНА"

Няма коментари: