06 май 2009

Пипалата на октопода





Точно днес, на Гергьовден, нямах намерение да пиша. Исках да се "поразходя" из нета и да прочета нещо написано в българските блогове.

Каква беше изненадата ми, обаче, когато се опитах да отворя блога на ДСБ.

Антивирусната програма не ми позволи да отворя този блог, където стои заглавието:

"Синята коалиция не е заплашена" с автор Светослав Малинов.

Стана ми хем смешно , хем тъжно, хем страшно! До там ли стигнаха в наглостта и в страха си комунистите и ченгетата от ДС - да заразят една статия в интернет?

Изглежда голямо шобе ги гони от Иван Костов, щом започнаха да използват и този похват за ограничаване свободата на гражданите си. Много хора, които ползват интернет, се радват, че поне тук могат да поместят свободно своето мнение, без никаква цензура, или да прочетат нецензурирана информация - но не би! Дългите пипала на комунистическия - кагебистки октопод са се прострели и до тук. И докато не се отрежат тези гнусни и мазни пипала на освирепелия звяр, няма да има мир и спокойствие в България пък и в световния океан на информационната мрежа.

За пореден път се убеждавам, че сегашните управници на страната са способни на най-подлите и мерзки дела, само и само да останат на власт. Те няма да се спрат пред нищо, само и само да продължат да смучат кръвчицата на изстрадала България. Убеждавам се, че ги гони титаничен страх от едно истинско демократично управление, каквото може да бъде правителство съставено от СДС - ДСБ и ГЕРБ. Защото само едно такова управление може да им потърси сметка, за безчинствата и злодеянията извършени от тях. Комунистическия октопод, който 65 години смуче кръвта на българина, няма да се предаде лесно и без борба. Това е неговата битка, за оцеляване. Това е неговия последен бой - на живот и смърт.

Когато звярът умира - най много хапе.!

Триглавия октопод, който е разпрострял отровните си пипала навсякъде, дори и в свободното интернет-пространство, трябва безпощадно да бъде унищожен. И това ще го направим най-добре на предстоящите избори.
Нека да се замислим преди да отидем до урните и подадем гласа си. Българския народ винаги е проявявал мъдрост и зрялост, когато е ставало въпрос за съдбоносни исторически решения.
Нека на предстоящите избори покажем и докажем, че сме народ а не природонаселение.




3 коментара:

Анонимен каза...

За жалост алтернативата в управлението(бъдещо ) не е добра!Но няма и друга...,така е удобно...

Ivan Hristov каза...

Да, трябва да избираме по-малкото зло. Пък нали народа е казал: "Всяко зло - за добро!"
А "злото" наречено Иван Костов, когато правеше "злините" като премиер, трасира пътя на България към Европа и НАТО, но други си присвоиха заслугите. Е, Не беше най-добрия премиер, но за сега нямаме по-добър от него и трябва да си го признаем, ако сме честни.
Макар и грубите грешки които допусна. Надявам се, че е по-честен от сегашните и си е взел съответната поука.

Владимир Кабрански каза...

Преди малко пробвах да отворя адресът, но още ми показва наличие на вирус.

Адвентната българска мреж@Блог класация