18 юли 2009

Лъжливото овчарче


Естествено в последно време всички погледи са отправени към ГЕРБ и респективно към неоформения му лидер Бойко Борисов. Много често се срещат мнения, че Иван Костов се е обърнал на 180 градуса, но ако си сложим ръката на сърцето, трябва да признаем, че бат Бойко е този, който се извъртя на 180 градуса. Той е в ролята на Лъжливото овчарче. Европа не може да бъде заблудена!!! Европейските ежедневници много ясно посочват популистката игра на каратиста-пожарникар Бойко Борисов и едва ли ще настъпи промяна в отношението на Европейския съюз към България относно замразените европейски фондове. При положение, че в България единствените представители на Европейската Народна Партия са ГЕРБ и СК, то беше съвсем естествено да се коалират тези две политически формации. Но пустата му суета на Негово Величество Бойко не му позволява да помисли повече за България, отколкото за себе си. Егото е голяма работа!!! Много точна позиция по този въпрос е изразил един сравнително млад човек в своята публикация .

2 коментара:

september-silvia каза...

Нали знаеш какво се случи като дойде царя,народа все пак се надява нещо да се промени,аз съм оптимист,защото все пак ще ни оправляват хора ,които не са обременени толкова и няма да се краде така очевадно,вярвам,че и еврфондовете ще бъдат усвоени и че ще има поне 2 магистрали,ще поживеем ,ще видим...

Ivan Hristov каза...

Благодаря за коментара Силви! Хубаво казано, но не вярвам да стане така. Всички прояви на ББ показват, че все още не сме попаднали на нужното управление необходимо на България.
Бойко е много елементарен, жалко, че народа ни като цяло е с подобна ориентация. И затова ни чакат още много изпитания. Все ми се иска да не съм прав, но както се казва "Блажени вярващите".

Адвентната българска мреж@Блог класация