21 април 2010

"Управлението на Бойко - театър на абсурда"



Под това заглавие  е поместена статията на Иван Груйкин от 15 април в един  блог, която аз с моята заетост едва сега прочетох. Мисля, че трябва повече хора да я прочетат, като съм далече  от мисълта, че по този начин наливам вода във воденицата на комунистите.  Анализа на автора е толкова точен, че едва ли бих могъл да добавя нещо повече. За мен беше пределно ясно, какъв е настоящия ни премиер и преди изборите съм дал мнение по този въпрос, но много от българите останаха заблудени и гласуваха за него.  Забравихме, че  след като ни "нападна" демокрацията все пак сме имали едно успешно правителство с един успешен премиер, което ни отвори пътя към Европа и НАТО, макар че и то не можа докрай да се оттърси от  корупцията на своите министри. И вместо да си изберем по-малкото зло, ние си избрахме Бойко. Но по-добре да прочетем какво ни казва самия  автор на статията ето ТУК.


5 коментара:

frog and roll каза...

http://www.spravedlivost.net/joomla/index.php?option=com_content&task=view&id=389&Itemid=1

frog and roll каза...

И при мен не се отвори блогът. Вероятно се е случило нещо с него. Груйкин е член на "Справедливост" и първо там се сетих да потърся.

Поздрави. :)

Ivan Hristov каза...

@frog'n'roll, благодаря за информацията. Малко съм затруднен да следя нещата в БГ, но не спирам да се интересувам.
Поздрави!

Ivan Hristov каза...

@frog'n'roll, Благодаря за адреса! Направих корекция. Все пак не мога да разбера защо не ми отваря блога в който е поместена статията, все си мисля, че не е случайно, но както и да е. Истината не е котка да я завържеш в чувал.
Бъди здравa!

22 Април, 2010 01:16

Анонимен каза...

А нима управленията на Крадлив дедо и после на Тройната коалиция не бяха ли абсурди..?
haralanov.blog.bg

Адвентната българска мреж@Блог класация