28 април 2009

"Ламбада"




Бях намислил да пиша на друга тема днес, но като видях реакциите в някои блогове и медии, реших и "я да окнем", белким ми олекне.

Загрижен за станалото в "братска" Русия, с нашия премиер-палячо СерГея, си помислих: Ами ако, недай си Боже, домакините бяха решили да отложат с още някой ден срещата с българския премиер, тогава какво ли би предприел нашия поСерко? Дали щеше да има достатъчно книжарници за разглеждане? Въпрос, на който не мога да намеря отговор и от това сън не ме лови. Ако някой може, ей така, съвсем безкористно да даде съвет, нека го направи, може пък и да помогне на нашето момче за в бъдеще, ако изпадне в подобно затруднено положение.
Аз ако бях, на неговото място, първо нямаше да съм в Москва, но хипотетично, ако бях, веднага щях да си тръгна.
" Ти го плюеш, то ти отвръща - Божия роса ." Не съм далеч от мисълта, че ако Путин или Медведев, няма значение кой от двамата, бяха пожелали и "излюбили" нашия премиер, в буквалния смисъл на думата, той и тогава, с щастлива усмивка, щеше да отговори: "Не е е, ние само танцувахме "ламбада".
Това, което стана в Москва не е ли една "ламбада" и то не за първи път с нашия премиер?!...
Дали пък серГей не ходи толкова често в Русия, само за да го "изтанцуват"?...

Не е тайна за никого, че палячото на България, няма никаква чест и достойнство, за което не ми пука нито на мен, нито пък на който и да е нормален българин, но да излага честта (ако е останала) и достойнството (ако е останало) на България, като суверенна, свободна и демократична Европейска държава - е, това вече не се понася!




2 коментара:

Lily каза...

"реших и "я да окнем", белким ми олекне."
Това правим и явно ни олеква до следващата простотия, до следващото "изтанцуване", и така - няма край. Реагираме само в Интернет, там протестираме, псуваме, и всичко друго за което се сетиш, но само виртуално.
май и аз нищо не написах - само съчувствие;)

Ivan Hristov каза...

Lily, така ще бъде през този глупав живот. Всичкото е един фарс, разигран и предназначен за наивната публика, с цел прикриване на истинските намерения да загробят България с договора за южния поток и ако може и със заробващия заем за АЕЦ "Белене". Но обидното отношение си остава, от което аз като представител на българското природонаселение, се срамувам. Такава обида пред цял свят - просто не може да се преживее. Но комунягите нямат срам, чест , достойнство и т.н. това са непознати категории за тях.
Но няма какво да се прави, безсилни сме.
Поздрави!

Адвентната българска мреж@Блог класация