29 март 2011

Чудовищно!...



Тази фотография показва част от разрушенията след земетресението и последвалото цунами в Япония.
Но целта на публикацията ми е друга.  В You Tube e  публикуван клип с информация за умишлено предизвикани земетресения. Просто невероятно!
Възможно ли е това?!...
Но  рано или късно всичко ще се обърне срещу тези, които употребяват това ужасно оръжие.   Нямам сили да продължа моя коментар, по-добре вижте сами ТУК.



2 коментара:

Art каза...

Аз прочетох статията за Х.А.А.Р.П. на руски като продължение на видеото. Ето и нейният адрес: http://nnm.rublogslismiyaponii_davno_ugrozhali_zemletryaseniyami_o_chem_govorili_bayden_i_putin_9_marta/#cut. Иска ми се, много ми се иска да вярвам, че това е бълнуване на хора с лабилна психика, но логиката говори друго.

slavuncho каза...

Не знам дали показаното е вярно и възможно.
Няма смисъл да се търси и цивилизационна разлика между американци, руснаци, китайци и т.н. Политиците и военните навсякъде са еднакви - като калъпчета, независимо от расата, народността и етноса.
Знам само, че ако 1 % от средствата, упоребени за въоръжаване, отиваха за „гражданско приложение“, светът щеше да бъде друг. Бедна ми е фантазията да си представя, къде бихме били като цивилизация ако всички технологични и научни постижения, които са в арсеналите на военните се използваха за развитието на човечеството.
Но, който каквото си направи сам...
Защо да се боим от извънземните?!

Адвентната българска мреж@Блог класация